PLANK CHALLANGE

2023.01.17

Gyere és mérettesd meg magad, legyél Te a legkitartóbb! 💪  

Nyomd a planket egyedül vagy az edzőtársaddal, haveroddal, akár az egész családdal együtt.

Mindenki szereti megmérettetni magát akár másokkal, akár saját magával szemben! 😉 Éppen ezért most kihívlak egy Plank Challange-re! Hallom ám, hogy kifogásokat keresel miért nem akarod, de hidd el megéri! Idézd meg a küzdőszellemed és győzd le az időt, győzd le a komfortzónádat, mert a végén nem csak kibaszott büszke leszel magadra, de ha nyersz szuper NYEREMÉNYT is kapsz! 🎁  (Nem, nem repi csomagot) 

⏰ A kihívást 2023.02.01 - 2023.02.28-ig tudod teljesíteni!

Miről szól a Plank kihívás?

A challange nagyon egyszerű, mindössze annyi a dolgod, hogy indítsd el a stoppert és addig tarsd a Planket szabályosan! (mert ugye ez fontos), ameddig csak tudod.  A kihívás teljesen ingyenes és a teljesítésére 28 nap áll rendelkezésedre és annyiszor próbálkozhatsz, ahányszor csak szeretnél. Egy a lényeg: a hónap végén Neked legyen a legjobb időd! A Challange győztese nyereményben is részesül!

Hogyan tudok jelentkezni?

A kihívásra jelentkezni személyesen az SXL Fogarasi edzőteremben nálam, vagy a már felvett Plank videó elküldésével is lehet.

  • 🧑 Személyesen: Keress meg a teremben ( 1148 Budapest Fogarasi út 47-51/b (CBA 1.emeletén)) és lemérem az idődet.
  • 🏡 Otthon: Vedd fel videóra a Planked és küld el az eredményeddel együtt az info@halmiistvanszemelyiedzo.hu e-mail címre.
    (Figyelem! Kizárólag a vágatlan videók érvényesek!)

A kihívásban részt vevő versenyzők eredményét rögzítem és folyamatosan frissítem. Érdemes követni Instagrammon és Facebookon, ha szeretnéd nyomon követni  az eredményváltozásokat vagy trónfosztást.

Ezt jobb ha tudod!

  • A challange 28 napig tart ✅
  • Korlátlan próbálkozási lehetőséged van✅
  • Csak szabályosan kitartott planket fogadunk el (a planket alkartámaszban, nem összekulcsolt kézzel, vízszintes derékkal kell tartani)  ✅
  • Akkor lesz vége az időmérésnek ha kiállsz a plankből✅
  • Nincsenek kategóriák! Akár csajok a pasik ellen! ✅