Referenciák

 Kádár Enikő

"Nagyon ritka az olyan olyan személyi edző, akinek nem csak a szakmai tudása van meg, hanem szereti is azt, amit csinál. Ez érződik is minden edzésünk alkalmával. Pistiben megtaláltam ezt a személyt, így nyugodt szívvel ajánlom Mindenkinek, aki nem csak edzeni, de fejlődni is szeretne!"

Domonkos Kálmán Páli 

"Profi és jó hangulatú edzéseket tart!! 5*"

Pál Tamás

"Rengeteg tudással rendelkezik, amivel soha nem kérked. Mindig csak annyit mond, amit szükséges és, amit a vendég hozzáállása befogad. Nem tolja túl és szaggatja szét a vendégeit, ha látja rajtuk, hogy nem akarják és különösebben nem céljuk a fejlődés. Ugyanakkor akiben látja az elszántságot arra odafigyel, hogy folyamatos fejlődésen menjen keresztül, egyeztetve a célokat. Rendkívül jól alkalmazkodik az egyéni igényekhez, valamint egy esetleges fájdalom, vagy sérülés esetén is hamar tud az izomcsoportnak megfelelő terhelést biztosító feladatot adni, ami közben kíméli, vagy legalábbis kevésbé terheli a fájós testrészt."


Halas Réka

"Szóval, edző bá.... Vagy ahogy az elején hívtam, Osmin. Aki ismeri az amerikai edzőt és a műsorát, annak akkor sokat elmond, hogy milyen is a mi Pistink és miért hívtam így. Lassan 10 éve, hogy elkezdtem hozzá járni. Kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de a végén mindig nála lukadtam ki. Egyik kedvenc párbeszédünk:" most csak viccelsz, ugye?! De Juppy, ezt nem tudom megcsinalni, nehéz! Nem baj, akkor plusz még egy kör lesz belőle!Természetesen megcsináltam a plusz egy kört is. Úgy érzem ez mindent elmond!"


Veresné Ihász Vanda

"Pisti valóban "személyi" edző. Mindig 100%-kal támogatja az aktuális célt. Lehetett ez a kondícióm visszaszerzése, az egészséges táplálkozás beillesztése a mindennapjaimba, de volt olyan is, amikor csak a közös edzések miatt volt az életem része a sport. Jelen van, támogat és motivál. És persze gondoskodik róla, hogy a komfort zóna ne legyen elérhető távolságban!"