Szolgáltatások

Konditermi edzés

90 perces edzés, ahol személyre szabottan építem fel az edzésterved a kívánt céljaid elérésének érdekében. Gépekkel, súlyzókkal végzett gyakorlatok célzottan az adott izomcsoportra. A gyakorlatok helyes kivitelezése, begyakorlása esetleges hibajavítással.

Funkcionális edzés

A funkcionális edzések gyakorlatai a természetes mozdulatsorokon alapul, olyan mozdulatok, amit a hétköznapi életben is csinálsz. Nem izoláltan eddzük az egyes izomcsoportokat, hanem egy egységes egészként tekintünk a testre. A funkcionális edzés lehet pl Crossfit, TRX, Kettleball.

TRX

A TRX egy olyan felfüggesztéses eszköz, amivel bárhol bármelyik izomra lehet edzni. Legyen az alsó- vagy felsőtest vagy ezek kombinációja, a funkcionális edzés! A TRX edzés egyik sajátossága, hogy a Core izmok edzése, erősítése kiemelt szerepet kapnak.

Kinesio Tape

A kinesio tape a mozgásszervi problémák kezelésében az egyik leghatékonyabb módszer. Segítséget nyújt ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc- és végtagfájdalmak kezelésekor. A szakszerű ragasztási technikák segítségével erősítő, korrigáló, regeneráló hatást érhetünk el.

SMR System

SMR hengerrel végzett izompólya fellazító technikára épülő, egyszerű, lassú és kontrollált mozdulatok rendszere. A leginkább alkalmazott területek a regeneráció, rehabilitáció és prevenció. Nem csak sportolók alkalmazhatják, hanem a hétköznapi ember segítségére lehet pl hagyományos stresszoldásban.

Étrend készítés

Megfelelő irányított táplálkozással a kívánt cél gyorsabban elérhető legyen szó izomtömeg növelésről, fogyásról vagy egészséges életmódról. Minden ember más és más ezért egy személyre szabott étrend csak rád van optimalizálva, így a jól összeállított étrend folyamatosan fenttartható.

Edzésterv készítés

Ha edzőteremben vagy otthon szeretnél egyedül edzeni, akkor lehetőség van személyre szabott edzésterv összeállítására. Lehetsz kezdő vagy haladó szinten, az edzésterv a fizikai állapotodnak megfelelően lesz megtervezve. Fontosnak tartom az időnkénti újratervezést,módosítást a folyamatos fejlődés érdekében.