VÁLASZD A SZÁMODRA SZIMPATIKUS SZEMÉLYI EDZÉST!

Manapság egyre több edzésfajta közül választhatunk, így nem csoda, hogy néha nehéznek tűnik a nekünk való edzés kiválasztása. Ha nem vagy benne biztos, hogy céljaidnak és fizikai állapotodnak megfelelően melyik mozgásformát válaszd, szívesen segítek! 

Konditermi

A konditermi edzések legtöbb mozdulatsora egy-egy izomra fókuszáló izolációs gyakorlat, ami jó választás, ha formásodni vagy izomtömeget szeretnél növelni!

TRX

Ha teljes testet átmozgató edzést keresel, ami javítja az erőnléted, erősíti a core izmaid és alkalmas rehabilitáció szempontjából is, akkor a TRX a Neked való választás!

Funkcionális

A funkcionális edzéssel több kalóriát égetsz el, így a fogyás is hatékonyabb lehet. Válaszd ezt a mozgásformát, ha fogyni szeretnél!

VÁLASZD A SZÁMODRA SZIMPATIKUS REHABILITÁCIÓT!

Kinesio Tape

A kinezio tape egy rugalmas pamutanyagból készült, bőrre ragasztható szalag, amelyet az izmok és az ízületek köré helyeznek a sérülések kezelésére és a fájdalom enyhítésére. Rugalmassága hasonló a bőréhez, és lehetővé teszi a mozgást anélkül, hogy akadályozná vagy korlátozná azt.

Köpölyözés

A vákuumos köpölyözés (cupping) egy alternatív orvosi módszer, amely során speciális üvegpoharakat használnak a bőrön lévő nyomás és vákuum hatásának keltésére. Az általuk létrehozott vákuum hatására a bőr megemelkedik a pohárban, ami javítja a vérkeringést és csökkenti a fájdalmat.

SMR SYSTEM

Az SMR System egy olyan masszázstechnika, amelynek célja a testben található fasciák - azaz az izmokat és szerveket körülvevő kötőszövetek - lazítása és feszültségoldás. Az SMR masszázs során speciális hengerrel vagy labdával dolgozunk, amelyet a test felületén gördítenek a feszültséggel és triggerpontokkal rendelkező területeken.